Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Стан енергопостачання Запорізької області на 07:00 20.12.2022

Дата: 20.12.2022 10:11
Кількість переглядів: 122

 

Фото без опису

Протягом минулої доби ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 57 споживачів, втім через бойові дії в електромережах виникли нові пошкодження.

Фахівці Вільнянського міжрайонного РЕМ замінили пошкоджене електрообладнання та відновили енергоживлення 51 абонента, знеструмлених напередодні. По м. Запоріжжя було усунуто 6 одиничних відключень, що мали місце на минулий ранок.

На жаль, цієї ночі ворожі обстріли Оріхівщини спричинили знеструмлення ще 1 069 домогосподарств. Проведення аварійно-відновлювальних робіт залежить від безпекової ситуації.

Також вночі виникло технологічне порушення в електромережах обласного центру, внаслідок якого на ранок у м. Запоріжжя знеструмлено 22 споживачі. Аварійно-відновлювальні роботи тривають.

По Гуляйпільському районному відділенню, а також по Степногірській дільниці через бойові дії аварійно-відновлювальні роботи не проводилися, нових відключень не зафіксовано.

По Василівському, Михайлівському, Бердянському, Приморському, Мелітопольському, Якимівському, Веселівському, Кам’янсько-Дніпровському, Токмацькому, Більмацькому та Розівському районним відділенням через дії місцевої окупаційної «влади» доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має.

Загалом станом на 07:00 20 грудня без енергопостачання залишаються 25 442 споживачі у 69 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території):

 

  • Гуляйпільські електромережі – 12 311 абонентів;

 

  • Оріхівські електромережі – 11 461 абонент;

 

  • Степногірська дільниця – 1 648 абонентів;

 

  • Запорізькі міські електромережі – 22 абоненти.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь