Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Координаційна нарада щодо насилля в сім’ї

Дата: 20.12.2022 11:10
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

      Під час Всесвітньої акції “16 днів проти насилля” дільничий Валерій Карпов, директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Вікторія Щедрова та директор Вільнянського міського центру соціальних служб Вільнянської міської ради Андрій Хмара провели координаційну нараду на тему «Профілактика та протидія домашньому насильству». Робочою групою було відвідано 48 осіб, що перебувають на обліку по насиллю у сім’ї.
      Під час наради представники поліції та служби розповідали про домашнє насильство: його прояви, форми, причини та наслідки, заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, формування нетерпимого ставлення громадян до насильницької поведінки в міжособистісних відносинах.
      На зустрічі також презентували інструменти допомоги постраждалим від насильства, говорили про права, заходи та соціальні послуги, якими можуть скористатися. Учасників було поінформовано про методи взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, з громадськими об’єднаннями, неурядовими організаціями, спеціалістами.
     Такі зустрічі, рейди проводяться на постійній основі та контролюються відповідними представниками соціальної служби та поліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь