Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Працюємо

Дата: 20.12.2022 16:00
Кількість переглядів: 163

 

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

Розпочався 300-й день війни, героїчного протистояння Української нації російській. Ми продовжуємо працювати на благо громади й впевненно крокуємо до Перемоги, ми кожного дня роздаємо безкоштовний хліб - дві тисячі булок, продовжуємо видавати гуманітарну допомогу, працює гуманітарний штаб.

Вільнянська міська рада продовжує підтримувати гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб, яких у нашій громаді проживає 1403 чоловік. Працівники міської ради допомагають в отриманні вантажів гуманітарної допомоги, розгрузці, фасуванні й навіть доставці до помешкань літніх громадян.

Внутрішньо переміщені особи отримують гуманітарну допомогу від громадської організації «ЙЕС» (ООН) та Johanniter International Assistance (місто Берлін, Германія), Tasuleasa Social.

Продовжується видача новорічних подарунків, закуплених Вільнянською міською радою у кількості 225 штук, для сімей пільгових категорій: діти позбавлені батьківського піклування, діти-сироти, діти, які знаходяться в прийомних сім’ях, діти, які знаходяться в будинках сімейного типу, діти, які знаходяться під опікою, діти з інвалідністю та діти, які опинились в складних життєвих обставинах.

Не забувайте дотримуватися правил світломаскування та комендантської години, яка розпочинається об 23.00. Бережіть себе та своїх близьких! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

З повагою, Вільнянська міська рада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь