Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Допомагаємо-перемагаємо

Дата: 21.12.2022 15:31
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

 

    В рамках одного з проєктів ADRA Ukraine спільно з Всесвітньою продовольчою програмою ООН розпочалася та активно триває роздача хліба мешканцям нашої громади. Вільнянська міська територіальна громада забезпечена хлібом, щодня 2000 булок привозиться до громади та роздаються на 3 точках міста та в старостинські округи: вулиця Шевченка, вулиця В.Гнаровської та вулиця Перемоги. Вільнянська міська рада піклується, щоб на всих окраїнах мешканці були забезбечені хлібом. Волонтери, соціальні працівники, працівники дошкільних закладів залучені до роздачі хліба.

     Продовжується видача гуманітарних наборів для сімей внутрішньо переміщених осіб, подарунків для дітей пільгових категорій до новорічно-різдвяних свят. Ми піклуємося, щоб діти в умовах війни відчули турботу, підтримку та отримуючи солодощі,  згадали, що їх люблять, цінять, про них пам’ятають, що в них є дитинство та новорічні свята!

      Обсяги допомоги надані за ці дні війни були просто неймовірними! Тому велика подяка організаціям та її засновникам за підтримку мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають на нашій території (їх у нашій громаді 1403 чоловік), а також територіальній обороні громади за  безпеку населення. Кожен з нас наближає Перемогу по різному. Потрібно згуртуватися та діяти разом.

        ВСЕ БУДЕ, УКРАЇНО! ВСЕ БУДЕ, ГРОМАДО!

 

З турботою про вас, мешканці громади,

Вільнянська міська рада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь