Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання від міського голови з Днем енергетика!

Дата: 22.12.2022 11:16
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

 

    Наші енергетики - Герої війни Світла з темрявою. Висловлюю всім працівникам енергетичної галузі громади щиру вдячність за самовіддану працю, за високу майстерність та професіоналізм, за комфорт та затишок у наших будинках.

     Сьогодні з впевненістю можна сказати - від вашої праці залежать не лише добробут жителів територіальної громади, стабільна робота підприємств та установ, але й енергетична безпека держави. Результат вашої діяльності – вагомий внесок у розвиток інфраструктури Вільнянської міської територіальної громади.

        Тож бажаю всім вам натхнення та успіхів у реалізації професійних завдань, планів і задумів, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, добра та миру. Нехай завжди світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові, а життя буде наповнене енергією світла!

      З нагоди свята та за плідну співпрацю, високий професіоналізм, стале забезпечення громади електроенергією у надскладний для країни, громади час відзначено подяками колективи ПАТ “Запоріжжяобленерго”, генерального директора Олену Ангелову; Вільнянського МРЕМ ПАТ “Запоріжжяобленерго”, начальника Олександра Стаценко;  КП електроереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”, директора Олександра Авдієнко.

 

  З повагою міський голова Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь