Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання 33 позачергової сесії Вільнянської міської ради

Дата: 22.12.2022 16:16
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

 

    На розгляд депутатському корпусу було представлено 17 питань. Основні з них:  Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік, про виконання плану роботи Вільнянської міської ради восьмого скликання за 2022 рік, про надання дозволу КНП «Вільнянська багатопрофільна лікарня» Вільнянської міської ради на списання основних засобів, земельні питання та інші не менш важливі питання.

      Депутатами було заслухано та затверджено бюджет на 2023 рік:

доходи міського бюджету в сумі 148 958 826 гривень, в тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету – 144 716 712 гривень, доходи спеціального фонду місцевого бюджету – 4 242 114 гривень.

      Сесія Вільнянської міської ради розпочалася з приємної новини щодо виділення коштів унією Балтійських країн у розмірі 10 000 євро на закупівлю обладнання для зруйнованих російською агресією відділень КНП “Вільнянська центральна багатопрофільна лікарня” Вільнянської міської ради. Вільнянська міська рада з травня 2022 року вступила до унії Балтійських країн та є її членом. Представники унії слідкують за подіями в Україні та в нашій громаді, тому зібрали кошти та передають їх для закупівлі обладнання та функціонування відділень нашої лікарні.

       Депутати також розглянули земельні питання. Попередньо усі проєкти рішень були розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Засідання тридцять третьої сесії міської ради пройшло у діловому та конструктивному руслі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь