Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Допомога БФ “Сподівання”

Дата: 23.12.2022 09:33
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

 

      22 грудня  до   КНП “Вільнянська багатопрофільна лікарня” Вільнянської міської ради завітали представники  Благодійного фонду "Сподівання",  які в рамках проєкту "Help today 2" підтримують  лікарні Запоріжжя та області. 
       Благодійний фонд «Сподівання» було створено у 1999 році.
Благодійний фонд «Сподівання» - це небайдужі люди Запорізького регіону, які об'єднали свої зусилля та суспільства для формування у підростаючого покоління прихильності до здорового способу життя, відповідального батьківства, профілактики того, що заважає молоді жити повноцінним життям: ВІЛ/СНІД та наркоманії.
     Очолює фонд президент Наталія Доценко, яка також є членом міської та обласної Координаційних рад з питань соціальних хвороб та Координаційної ради з питань дітей, сім'ї, та при Запорізькій ОДА  є головою наглядової ради Всеукраїнської благодійної асоціації «Рівний – рівному».
     За фінансової підтримки  UNAIDS  представники фонду «Сподівання» передали  лікарні  водонагрівач. Вони звернулись  зі словами підтримки  і вдячності до медпрацівників лікарні: «Місяць тому ворог обстріляв вільнянську лікарню. Ми дякуємо лікарям та персоналу за стійкість та мужність продовжувати гідно робити свою справу. Перемога за нами, а ми зробимо все, щоб вона настала якнайшвидше».
       Медичні працівники КНП «Вільнянська багатопрофільна лікарня»  ВМР щиро вдячні  Благодійному фонду«Сподівання»  за допомогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь