Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради

Дата: 26.12.2022 14:46
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

       26 грудня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, на порядок денний якого було винесено 1 питання. Засідання пройшло під головуванням міського голови Наталі Мусієнко, за участю секретаря міської ради Світлани Шраменко, старост населених пунктів громади та керівників окремих структурних підрозділів.

     Членами виконавчого комітету Вільнянської міської ради було розглянуто питання про тимчасову передачу на період воєнного стану, ОВУЖК м. Вільнянськ на умовах договору позички окреме індивідуально визначене майно комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади -дизельний генератор KOHLER SDMO J66 60 кВА, 220/380В, 50Гц.

     Таке рішення було прийняте, керуючись ст. 29 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним та Господарським кодексами України, Законом України «Про правовий стан воєнного стану», Указом Президента України від 07 листопада 2022 року № 757/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», враховуючи лист ОВУЖКГ від 26.12.2022 № 178, з метою забезпечення безперебійної роботи об’єктів критичної інфраструктури (теплопостачання).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь