Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

11 січня по Запорізькій області триватимуть стабілізаційні відключення

Дата: 11.01.2023 07:49
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

Згідно з графіком, погодинні стабілізаційні відключення розпочнуться о 00:00 із ПЕРШОЇ черги (подальший розклад – в інфографіці). Орієнтовна тривалість відключення для кожної черги – 3 години, із можливою невеличкою затримкою на доїзд фахівців ПАТ «Запоріжжяобленерго» до обладнання. Також можлива затримка у випадку оголошення повітряної тривоги.

УВАГА! Останніми днями через низьку температуру повітря спостерігається зростання рівню енергоспоживання, при цьому ліміти, доведені НЕК «Укренерго» на 11 січня, менші за сьогоднішні. Тож завтра, на жаль, не виключено введення також аварійних стабілізаційних та екстрених стабілізаційних відключень електроенергії. Останні передбачають як збільшення тривалості відключень, так і залучення до них споживачів інших черг – в обсягах та на час, необхідні для стабілізації рівня енергоспоживання.

У випадку їх впровадження про це буде повідомлено додатково. Просимо слідкувати за повідомленнями на наших інформаційних ресурсах.

Нагадуємо, що дізнатися причину відсутності електропостачання за вашою адресою можна за допомогою нашого телеграм-боту @zoetropeUA_bot або на сторінці ДІЗНАТИСЬ ПРИЧИНУ ВІДСУТНОСТІ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ на нашому сайті (https://www.zoe.com.ua/event/).

За матеріалами ПАТ «Запоріжжяобленерго»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь