Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання міського голови зі Старим Новим роком та Щедрим Вечором

Дата: 13.01.2023 13:51
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

       2022 рік нам запам’ятався як один із найважчих часів у сучасній історії України. Повномасштабне вторгнення Росії, безліч смертей наших громадян, відключення світла та стрес на нервовому ґрунті напередодні свят.

    Старий Новий рік традиційно відзначають 14 січня. Але починають святкувати його у Щедрий вечір, 13 числа. Цього дня дорослі та діти співають щедрівки та ходять у гості. За це дорослі нагороджують гостей частуваннями, солодощами та грошима. Для того, щоб проводити старий рік, ми багато років поспіль збираємся за великим, сімейним столом та відпускаємо події минулого. Тож давайте відпустимо минуле. Зберемося за сімейним столом та загадаймо бажання миру, тепла, світла та справжньої тиші та щастя в усіх українських родинах!

       Вітаю всіх гостей та мешканців громади зі Старим Новим роком! Мирного неба, тепла та сімейного щастя! Нехай у 2023 році буде тільки найпозитивніше та найдобріше! Нехай Ваш дім осяє радістю, чудовими ідеями та яскравими емоціями, щирою любов’ю та великою удачею! Перемоги всім нам!

    Підтримуймо українські звичаї, хай наша культура стає ще цікавішою для інших народів, та нехай ще більше набирає популярності серед підростаючого покоління! Усіх вам благ!

 

З повагою та найкращими побажаннями,

міський голова

Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь