Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Ми працюємо

Дата: 16.01.2023 16:25
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

 

        Шановні мешканці та гості нашої громади!

        Доброго мирного вечора! Сьогодні, 16 січня, 327-й день війни в Україні. Дякуємо Збройним Силам України, теробороні і Нацгвардії! Дякуємо Силам протиповітряної оборони нашого краю! Дякуємо за вашу сміливість, мужність та майстерність. Дякуємо за те, що так вправно нас захищаєте. Ви – найкращі і найсильніші.

    Ми продовжуємо працювати на благо громади й впевненно крокуємо до Перемоги, ми роздаємо безкоштовний хліб - дві тисячі булок щодня, продовжуємо видавати гуманітарну допомогу для вимушених переселенців від ADRA та World Central Kitchen, працює гуманітарний штаб. В першу чергу гуманітарна допомога надходить для підтримки внутрішньо переміщених осіб, яких у громаді 1476 чоловік.

      Нагадуємо, допомогу можна отримати в адміністративній будівлі Вільнянської міської ради з 10:00 до 15:00 (вул. Бочарова, буд. 4, І поверх). Переселенці отримують допомогу згідно довідок.

      На території Вільнянської міської територіальної громади створено «Пункти незламності», які функціонують у випадку настання критичних ситуацій, зокрема, тривалої відсутності електропостачання (стан Блекауту), відсутності мобільного зв’язку, опалення, водопостачання, водовідведення.

     Не забувайте дотримуватися правил світломаскування та комендантської години ( з 23:00 до 6:00 години ранку), не ігноруйте сигнали повітряної тривоги та перебувайте в безпечних місцях. Бережіть себе та своїх близьких! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

З повагою, Вільнянська міська рада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь