Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання з прийдешнім святом - Днем Соборності України від міського голови Наталі Мусієнко

Дата: 20.01.2023 13:24
Кількість переглядів: 163

 

Фото без опису


Шановні мешканці та гості нашої громади!

    У цей День приєднуюсь до привітань на адресу всього українського народу - з Днем Соборності України! Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава йому за цю прекрасну країну - Україну!
     Ідея соборності була й залишається національною цінністю українців. А нині вона є передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії довгих майже 11 місяців. Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього. Коли ми, люди з різних куточків країни, разом працюємо, створюємо знакове й важливе, боремося з окупантами, відстоюючи своє, рідне.
    Зараз ідея соборності є чимось життєво необхідним для кожного з нас, оскільки соборність – це означає дбати про те, що об’єднує. Навіть більше, це означає ставити за найвищу цінність усе те, що може нас об’єднувати, надихати й робити сильнішими, бо разом ми сила, разом нас не подолати.
     Зараз, ми об’єдналися, щоб захищати незалежність та цілісність України! Віримо, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші хлопці на передовій, залишиться непорушною.
     Ми робимо все задля нашої Перемоги, наближаючи її, кожен на своєму фронті. Сердечно бажаю всім міцного здоров’я, щастя, добра, миру і віри в майбутнє нашої країни, нашої громади.

Слава Україні! Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь