Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Теплий обід холодної днини

Дата: 23.01.2023 16:02
Кількість переглядів: 209

 

Фото без опису
     Похолодало, і на території громади  почав діяти пункт гарячого харчування для бездомних та громадян, які потрапили в скрутні життєві обставини за адресою: місто Вільнянськ, вулиця Перемоги, 39, приміщення КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Вільнянської міської  ради.  
       Це істотна підтримка людей, які опинилися за межею бідності. Бездомні п’ять разів на тиждень споживають повноцінний гарячий обід — суп (борщ), друга страва (каша, картопля, сосиска), хліб, чай. Таке меню для однієї людини обходиться бюджету в 17 гривень. У такий спосіб реалізується місцева  Програма соціального захисту бездомних громадян та осіб, звільнених з місць  позбавлення волі  та осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах на 2023 р. Харчується щодня до 16 осіб. Безоплатне харчування згідно місцевої програми триває до весняних днів, як і у попередні роки. Місцева влада щорічно підтримує вразливі верстви населення в осінньо-зимовий період.
    Із залученням представників територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), Товариства Червоного Хреста України, громадських, релігійних та волонтерських організацій ведеться надзвичайно актуальне в умовах війни соціальне патрулювання. На обліку у КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» перебуває 21 бездомна людина, яка в холодну пору працівниками забезпечується харчуванням. Під час реєстрації виявлених бездомних громадян проводиться документування, надається сприяння в отриманні медичної допомогою, забезпеченні одягом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь