Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Стан енергопостачання Запорізької області на 07:00 23.01.2023

Дата: 23.01.2023 08:00
Кількість переглядів: 117

 

Фото без опису

Протягом 20-22 січня ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання понад 20,6 тисяч споживачів.

 

У п’ятницю фахівці Запорізького РЕМ заживили 5 950 домогосподарств по Степногірській дільниці. На жаль, вже наступного дня ворожі обстріли знову позбавили місцевих мешканців світла, втім вже за добу енергетики знову відновили енергопостачання цих родин.

 

Також вчора були усунуті пошкодження електромереж, спричинені черговими рашистськими обстрілами Запорізького району, відновлено живлення 424 абонентів.

 

Крім того, протягом вихідних усунуто низку пошкоджень в Оріхівських електромережах та заживлено 1 596 споживачів, що були знеструмлені раніше через бойові дії.

 

В електромережах обласного центру вчора мало місце технологічне порушення, внаслідок якого знеструмлювалися 6 700 абонентів. До вечора їх енергопостачання було відновлено. На ранок по м. Запоріжжя мають місце 7 одиничних відключень.

 

По Гуляйпільському районному відділенню через бойові дії аварійно-відновлювальні роботи не проводилися, нових відключень не зафіксовано.

 

По Василівському, Михайлівському, Бердянському, Приморському, Мелітопольському, Якимівському, Веселівському, Кам’янсько-Дніпровському, Токмацькому, Більмацькому та Розівському районним відділенням через дії місцевої окупаційної «влади» доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має.

 

Загалом станом на 07:00 23 січня без енергопостачання залишаються 24 409 споживачів у 71 населеному пункті Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території):

 

  • Гуляйпільські електромережі – 12 311 абонентів;

 

  • Оріхівські електромережі – 10 443 абоненти;

 

  • Степногірська дільниця – 1 648 абонентів;

 

  • Запорізькі міські електромережі – 7 абонентів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь