A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Підтримка внутрішньо переміщених осіб від громадської організації «BELUGA UA» та партнерів World Central Kitchen

Дата: 03.02.2023 10:17
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

З перших днів російської агресії громадська організація «BELUGA UA» та партнери World Central Kitchen підтримують тих, хто залишив свої домівки, шукаючи порятунку у більш безпечних регіонах, тих, хто назавжди втратив роками створюване родинне обійстя.

Вільнянська міська рада тісно співпрацює з ГО «BELUGA UA» та WCK, за сприяння яких внутрішньо переміщені особи, які знайшли прихисток на її території, систематично отримують продуктові набори. 

Попри напружену ситуацію у регіоні, сигнали «Повітряних тривог», надійшов черговий гуманітарний вантаж для внутрішньо переміщених осіб.

Вільнянська міська рада вдячна за підтримку та плідну співпрацю.

 

ВАЖЛИВО! Вказана допомога надається з інтервалом в 28 днів. Тому її мають право отримати внутрішньо переміщені особи, у яких від останньої дати отримання гуманітарної допомоги від ГО «BELUGA UA» та партнерів World Central Kitchen минуло 28 календарних днів.

З метою оптимізації та обліку відповідних реєстрів створено чат-бот. Для отримання продуктових наборів внутрішньо переміщеним особам необхідно надати:

- QR - код (для тих, хто його вже має);

- для тих, хто щойно прибув на територію: паспорт, ІНН, довідку внутрішньо-переміщеної особи (свої та всіх членів родини).

Допомогу можна отримати в адміністративній будівлі Вільнянської міської ради з 06.02.2023 з 10:00 до 15:00 (вул. Бочарова, буд. 4, І поверх).


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь