Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Не стало нашого захисника...

Дата: 06.02.2023 15:39
Кількість переглядів: 270

 

Фото без опису

  Війна спустошує країни, міста, села...спустошує людей, забирає найкращих!

   Сьогодні Вільнянщина, з сильним болем та у глибокій скорботі, віддає шану Мініну Олександру Володимировичу - сину, батьку, побратиму та другу, який захищав не лише Батьківщину, а й свою родину, рідних та близьких, він захищав кожного з нас.

     Захищаючи Україну від російських агресорів, 2 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Червонопопівка Кремінського району Луганської  області не стало нашого земляка - Мініна Олександра.

     Саша народився 6 жовтня 1988 року в селі НовогупалівкаДитинство пройшло по вулиці Молодіжній. Пішов до Новогупалівської школи у перший клас, потім навчався у Вільнянський школі-інтернат. Після закінчення школи одразу пішов працювати різноробочим, а останній час працював на заводі “Мотор Січ” слюсарем.  У 2013 році одружився, має сина. Був мобілізований до лав Збройних Сил України 1 грудня 2022 року першим відділом Запорізького районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Запорізької області.

    На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. У  Олександра залишилися мама, дружина, син та рідний брат. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе сім’ї загиблого та схиляємо голову в глибокій скорботі.

      Олександр був вірним військовій присязі, виявив стійкість та мужність, захищаючи Батьківщину. Сашко користувався авторитетом серед колег та підлеглих, мав добрий рівень військової підготовки та професійного самовдосконалення. Підтримував моральний дух у підрозділі, переймався турботами та допомогав побратимам. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас. Про дату та час заупокійної молитви повідомимо у соціальних мережах.

   Щомиті пам’ятатимемо, якою ціною дається нам кожен крок до Перемоги... Щирі співчуття рідним і близьким. Вічний спокій та вічна пам'ять захиснику України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь