Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Разом до Перемоги

Дата: 08.02.2023 16:58
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

      З робочою поїздкою до Вільнянської міської територіальної громади завітав Олег Буряк, голова Запорізької райдержадміністрації. На порядку денному розглянули такі питання: створення стрілецького батальйону на території Запорізького району та його обов’язки, а також розформування окремої роти добровольчого формування Запорізької територіальної громади № 3 “Хортицький полк” та можливих пропозицій щодо їх подальшого виконання функціональних обов’язків.
         На засіданні були присутні міський голова Наталя Мусієнко та  рота добровольчого формування Запорізької територіальної громади № 3 “Хортицький полк”. Наталя Олександрівна висловила щиру подяку добровольчому формуванню за патрулювання території громади, якісну охорону правопорядку, збереження, цілістність території та за те, що на крок приблизили нашу Перемогу. 
          Вацюк Ігор Васильович, військовий комісар першого відділу Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Запорізької області розповів щодо створення стрілецького батальйону та вступу до нього бажаючих. Батальйон створюється для запорізького фронту, потреб та проблем. Всі умови вступу до нього ви можете дізнатися у військоматі (перший відділ Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Запорізької області). Головне - це бажання служити, а повний курс підготовки буде наданий.
      Потрібно наближати Перемогу, об’єднуватися та тримати стрій! Разом до Перемоги!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь