Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Прощання з Героєм

Дата: 09.02.2023 15:33
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

    Нестерпно й гірко усвідомлювати, що окупант майже цілий рік безкарно творить свої чорні злочини проти мирної України, проти нашого народу…  Страшна ціна сьогоднішньої російсько-української війни – людські життя українців. Життя тих, хто нас захищає: наших дітей і батьків, зовсім юних і старших, необстріляних і досвідчених. Таких різних, але дорогих нам людей.
  Сьогодні вранці, 9 лютого, у селі Новогупалівка Вільнянської міської територіальної громади люди утворили живий коридор для прощання з Мініним Олександром. Жителі села, колеги, рідні та близькі прийшли на молитовну панахиду по загиблому,  провести його в останній путь, підтримати рідних та віддати шану захиснику!
   Загинув Олександр, обороняючи Україну від російських загарбників, 2 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Червонопопівка Кремінського району Луганської  загинув. Був мобілізований до лав Збройних Сил України 1 грудня 2022 року першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Запорізької області.
    Слова вдячності за захист Батьківщини, за виховання мужнього, сильного, українського воїна батькам висловили міський голова Наталя Мусієнко та командир взводу роти охорони І відділу Запорізького РТЦК та СП Дмитро Чуєв.
    Світла пам'ять та його неоціненний подвиг назавжди залишаться в наших серцях. Розділяємо пекучий біль та щиро співчуваємо рідним і близьким загиблого! Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь