Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення військ з Афганістану.

Дата: 15.02.2023 08:34
Кількість переглядів: 137

 

Фото без опису

 

Шановні «афганці»! Українці!

 

    Будь-яка війна, як жорно ламає життя безлічі людей. Це жорстока правда. Війна в Афганістані – це трагедія сотень тисяч людей, мужність, доблесть і героїзм, кров і біль, душевні страждання і втрати. 15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення військ з Афганістану.

   З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але священною є пам’ять про Ваш героїзм, мужність при виконанні інтернаціонального обов’язку, готовність платити найдорожчу ціну - своє життя. Ви є взірцем для нинішніх воїнів-захисників України. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру, і як ніхто усвідомлюєте свою відповідальність за долю прийдешніх поколінь. Ви є взірцем служіння народу та державі у наші дні.

      З самого початку війни на сході України тисячі «афганців» та ветеранів інших війн добровільно стали на захист рідної землі від російських загарбників. Сьогодні «афганці» на передовій нищать московських окупантів. Крім «афганців», цього дня вшановують і інших військових, які брали участь у різних війнах в часи СРСР та незалежної України.

    Вітаємо з цією пам’ятною датою вас, ветерани Афганської війни, що повернулися на рідну землю, вкриті бойовою славою, вітаємо ваших рідних і близьких. Наснаги вам, щастя, радості, успіхів у праці на благо родини та рідної України! Схиляємо голову перед синами України, які воювали та загинули в 16-ти країнах світу.

     Слава воїнам-«афганцям» і Слава Україні! Разом до Перемоги!

 

З повагою, міський голова

Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь