Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Мітинг-реквієм до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2023 12:06
Кількість переглядів: 238

Фото без опису

    До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ з Афганістану у Вільнянській міській територіальній громаді 15 лютого о 10:00 біля пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам на Меморіалі Слави відбувся мітинг-реквієм.

     Разом з громадою та воїнами квіти до підніжжя пам’ятника поклали  міський голова Наталя Мусієнко та заступник міського голови Дмитро Власенко. Пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів була вшанована хвилиною мовчання.

    Наталя Мусієнко побажала воїнам-інтернаціоналістам та всім присутнім здоров’я, сімейного добробуту, душевного спокою, злагоди,  миру та скорішої Перемоги у нашому великому домі – Україні!  Висловила подяку тим, хто боронить нашу Батьківщину від загарбника зараз!

  Керівник ГО “Вільнянська організація ветеранів війни, бойових дій в Афганістані та інших локальних війнах, АТО і ООС, ветеранів військової служби Микола Ситнік побажав здоров’я та довголіття нинішнім воїнам та тим, хто виконував свій військовий обов’язок в Афганістані.

     10 січня 2023 року не стало Валерія Сидоренка, 1962 року народження, воїна-афганця, який мав орден Червоної Зірки - одну з найперших і відомих радянських нагород, яка вручалася за відвагу, мужність, особливі заслуги в зміцненні оборони і державної безпеки країни. Пам’ять про афганця пронесемо крізь віки.

     Загибель кожного – це скалічена доля і для родини, це горе і сльози матерів, дружин, дітей. Кожна війна є безглуздою і беззмістовною, окрім тої, що ведеться за власну землю, за свій народ. Нині в Україні триває війна з росією, для якої, на жаль, Афганістан не став уроком. Адже вона й надалі сповнена імперських амбіцій і проливає кров та привласнює чужі землі. Але добро завжди перемагає зло, тому наближаємо нашу Перемогу спільними зусиллями й вона настане!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь