Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ВОЇНИ СВІТЛА. ВОЇНИ ДОБРА

Дата: 16.02.2023 08:50
Кількість переглядів: 135

 

Фото без опису

Чимало з нас, коли чують цю пісню, згадують про енергетиків – тих, хто серед руїни та темряви несе людям світло. Бо це – їхня робота, адже вони – воїни світла.

А ще – це назва нової марки, яку сьогодні випустила «Укрпошта» на честь працівників енергетики та інших підприємств життєзабезпечення.

Урочиста церемонія погашення цієї марки відбулась сьогодні в Музеї ПАТ «Запоріжжяобленерго» – місці, де славетне минуле запорізьких енергетиків тісно переплетене із героїчним сьогоденням нашого колективу.

«Ремонтні роботи, що колись були щоденною рутиною, сьогодні – реальна небезпека для наших працівників. Їм доводиться не лише усувати наслідки прильотів – серед руїн та вирв від снарядів, але й часто працювати буквально під обстрілами.

Тож і ця нова марка, і ця сьогоднішня акція – передусім, вшанування мирного подвигу наших ремонтних бригад, які, цілком усвідомлюючи небезпеку, все одно щодня виходять на лінію, аби не переривалося енергопостачання Запорізького краю», – зазначив керівник ПАТ «Запоріжжяобленерго».

Участь в церемонії погашення марки, присвяченій «воїнам світла», взяв і наш колега Павло – електромонтер з ремонту повітряних ліній Запорізьких високовольтних електромереж.

Він з власного досвіду знає, що таке працювати під обстрілами, під звуки сирен та вибухів. Втім героєм себе не вважає.

«Герої – на передовій. А ми – просто робимо свою роботу, – каже він.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь