Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Працюємо на благо громади!

Дата: 17.02.2023 15:45
Кількість переглядів: 207

 

Фото без опису

 


Шановні гості та мешканці громади!

    ⚡️Кожен раз дякуємо всім Захисникам і Захисницям за їх мужність та героїзм! Завдяки вашому захисту, ми продовжуємо працювати на благо громади й впевнено крокуємо до Перемоги, ми роздаємо безкоштовний хліб - дві тисячі булок щодня, соціальні працівники продовжують годувати  бездомних та громадян, які потрапили в складні життєві обставини у пункті гарячого харчування за адресою: місто Вільнянськ, вулиця Перемоги, 39, приміщення КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Вільнянської міської ради.
  ⚡️До нашої громади продовжують прибувати люди з окупованих територій, вже у нас перебуває 1939 внутрішньо переміщених осіб, яких ми постійно підтримуємо. Гуманітарний штаб Вільнянської міської територіальної громади  працює задля комфорту внутрішньо переміщених осіб та мешканців громади. Цього тижня гуманітарну допомогу отримували сім’ї, у яких є діти з інвалідністю та сім’ї, будинки яких постраждали від руйнування 11 лютого під час  обстрілів громади російською федерацією, внутрішньо переміщені особи, сім’ї військовослужбовців. Дякуємо нашим донорам за постійну підтримку нашої громади у надскладний час, а саме:  БО «Восток SOS», ООН ADRA Ukraine, ГО «BELUGA UA» та партнерів World Central Kitchen та іншим. Завдяки плідній співпраці усіх українців, Перемога буде скоро.
     ⚡️Спеціалісти відділу центру надання адміністративних послуг Вільнянської міської територіальної громади за січень-лютий  надали 262 довідки з реєстру територіальних громад про зареєстрованих осіб, здійснили 20 реєстрацій місця проживання, з них 8 неповнолітніх дітей, надали 45 відповідей на запити нотаріусів, опрацювали 297 заявок державної реєстрації речових прав на нерухоме майно. Продовжують у ЦНАПі працювати реєстри: реєстр територіальних громад та державний реєстр реєстрації прав на нерухоме майно.     
 ⚡️На території громади функціонують «Пункти Незламності». У разі довготривалого відключення електроенергії, кожен може звернутися до чергового пункту, там завжди є світло, вода, тепло, зв’язок та продукти харчування.
  ⚡️Хочемо застерегти, дотримуватись сигналу “повітряна тривога” та перебувати у безпечних місцях під час тривог. Дотримуйтесь світломаскування та комендантської години з 23.00 до 5.00.
Разом ми сила, крокуємо впевнено до Перемоги. Кожен працює на своєму фронті та наближає нашу Перемогу. Все буде Україна! Все буде громада!

З повагою, Вільнянська міська рада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь