Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Не стало великого Шахіста Вільнянщини

Дата: 20.02.2023 09:47
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

 

      18 лютого 2023 року  хвороба обірвала життя відомого у Вільнянську та за його межами  кандидата у майстри спорту з шахів, талановитого викладача, інженера, чуйного батька та дідуся, прекрасної  розумної людини Демиденко Вадима Івановича.

        Вадим Іванович народився 6 березня 1937 року у місті Кривий Ріг, де провів своє дитинство у великій дружній родині. Після закінчення Дніпропетровського гірничого інституту три роки працював шахтарем, потім інженером в конструкторському бюро у Самарі. З 1971 року проживав з сім’єю у нашому місті, де працював заступником начальника цеху Заводу імені Шевченко. Невід’ємною частиною  життя, улюбленим заняттям завжди були шахи. Вадим Іванович не просто весь час удосконалював свою майстерність, був чемпіоном, переможцем багатьох турнірів різних рівнів, а і передавав свої знання іншим, виховав не одне покоління успішних шахістів, адже з 2002 року до тих пір, поки дозволяв стан здоров’я, працював керівником шахового гуртка Центру дитячо-юнацької творчості імені В. Гнаровської. Вадим Іванович завжди вирізнявся силою духу, гострим розумом та наполегливістю. Був людиною мудрою, врівноваженою, доброю, чуйною.

        Колеги по шахам називали Вадима Івановича “Маестро шахового королівства”, його поважали, любили, ним захоплювалися та брали приклад. Адже під його керівництвом шахова школа Вільнянська розквітла, заграла новими барвами, його вихованці здобували безліч перемог на різних рівнях.

        Колектив Вільнянської міської ради, колектив Центру дитячо-юнацького розвитку та дозвілля Вільнянської міської ради висловлюють щирі, глибокі співчуття донці - Демиденко Світлані Вадимівні та онучці Кривогуз Вікторії Євгенівні, які є працівниками ЦДЮРД, чудовими педагогами. Світла пам'ять про Вадима Івановича залишиться назавжди у наших серцях! Царство небесне, великому Шахісту!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь