Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Проєкт “Зігрівай”

Дата: 22.02.2023 11:16
Кількість переглядів: 205

 

Фото без опису

 

     Служба у справах дітей Вільнянської міської ради отримала від благодійного фонду Клуб добродіїв на реалізацію проєкту "Зігрівай" 500 теплих наборів. До теплих наборів входять: спальний мішок, шапка і грілка у чохлі.

     Теплі набори отримують саме ті сім'ї з дітьми, в яких є труднощі з опаленням і дома холодно, не має змоги опалювати дім дровами, сидять в холодному будинку та не знають, як зігріти дітей. Працівники служби у справах дітей роздають теплі сети з розрахунку 1 набір - 1 дитина. В першу чергу отримують діти пільгових категорій. Завдяки наданій допомозі Клубу добродіїв, теплі набори отримали й сім’ї, будинки яких зазнали руйнування внаслідок обстрілу російською федерацією 11 лютого.

    Щиро віримо, що наші теплі набори зможуть допомогти сім'ям з дітьми легше пройти скрізь ці важкі випробування воєнного часу та зими. З вірою у Перемогу й для вас, мешканці громади, благодійний фонд Клуб добродіїв разом зі службою у справах дітей підтримає тих дітей, хто дійсно потерпає від холоду цієї днини.

    Висловлюємо щиру подяку за підтримку дітей громади благодійному фонду Клуб добродіїв, за Вашу чуйність та турботу у складні часи. Дякуємо, що не залишились байдужими та вірите в нашу Перемогу та сильну націю українців. Завдяки Вашій підтримці у гуманітарному напрямку, Перемога вже близько. Дякуємо за Ваші добрі серця! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь