Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ОСВІТЯНИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ОБГОВОРИЛИ ПРОБЛЕМАТИКУ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ

Дата: 23.02.2023 16:38
Кількість переглядів: 151

 

Фото без опису
    Лариса Ганова, начальник освіти та культури Вільнянської міської ради взяла участь у засіданні. Актуальні питання діяльності освітніх закладів області в умовах правового режиму воєнного стану на нараді під головуванням заступника керівника ЗОДА Віталія Сиволапа та директорки Департаменту освіти і науки Людмили Бухаріної.

     На засіданні обговорювалися питання щодо актуального стану справ у галузі освіти області, в тому числі формування замовлення документів про освіту випускникам закладів загальної середньої освіти, доступ до Єдиної державної електронної бази з питань освіти, підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти у 2023 році.

       Користуючись нагодою в освітянському колі урочисто нагороджено вчителя української мови та літератури Галину Бончеву. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість своїй справі, плідну педагогічну діяльність, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління, утвердження в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України, культивування кращих рис української ментальності у надважкий для України час педагога відзначено Почесною грамотою.

     Дякуємо освітянам, які в єдності гідно тримають освітній фронт Запорізької області, за злагоджену роботу. Разом до Перемоги!

 
За матеріалами Департаменту освіти і науки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь