Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

В закладах освіти громади нагадали про “Рік війни”

Дата: 28.02.2023 10:22
Кількість переглядів: 185

 

В закладах освіти громади нагадали про “Рік війни”

      Колективами закладів освіти вшановано пам'ять загиблих випускників покладанням квітів до меморіальних дошок, розміщених на будівлях закладів.

     Педагогами закладів дошкільної освіти у групах 5-6-го років життя у     онлайн-режимі проведено тематичні заняття приурочені до річниці вторгнення російської федерації на територію України «З Україною в серці».

В закладах загальної середньої освіти проведено:

в 1-11 класах години спілкування «Рік незламності», «Ми –         українці: честь і слава незламності», «Хай в серці кожної дитини живе любов до України»;

хвилина мовчання «Пам’ять не вмирає»;

в 1-4 класах флешмоб «Долоньки єдності»;

в 5-11 класах флешмоб «З Україною в серці», «Україна – єдина!», «365 днів незламності очима дітей»;

в 5-11 класах онлайн виставку малюнків, колажів, плакатів на тему «Україна - країна незламних!»;

в 5-11 класах перегляд презентації «Вистояли - переможемо!»;

книжково-інформаційну онлайн виставку «Забуттю не підлягає»;

перегляд мультфільму для дітей «Про російсько-українську війну».

   У Вільнянській гімназії «Світоч» на сайті розміщено відео з декламуванням авторського вірша учнем 6 класу «Україна переможе!».

          Вільнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Вільнянської міської ради провела виховні години під гаслом «Рік незламності», декламували вірші про війну «Не забудемо і не пробачимо!», учні школи виконували патріотичні пісні  в онлайн-режимі, створили авторський учнівський зошит (телевізійний проект) «Крокуємо разом!»: «Гідності хай промінь не згасає! Герої нашого часу.», створили фільм про загиблих випускників школи «Янголи, народжені серед людей», провели круглий стіл «Вистояли-переможемо».

     На сторінці у фейсбук «Вільнянська централізована бібліотечна система» розміщено фото-бекграунд «Життя, якого ми не чекали» та тематичний відеоролик «Рік війни».

      Новогупалівська сільська бібліотека-філія на своїй сторінці у соціальній мережі опублікувала добірку «Топ-висловів війни», що за рік увійшли до нашого повсякденного життя.

       Комунальною установою «Вільнянський центр культури та дозвілля» в загальнодоступній групі «Вільнянский центр культури та дозвілля» соціальної мережі Фейсбук розміщено тематичну годину «Вистояли – Переможемо!» та історію жительки м. Гуляйполе Вікторії Забави «Завтра була війна…».

      Продовжуємо оборонятися, працювати, підтримувати і вірити! Вірити і допомагати Збройним силам України – нашим Героям. На рубежі ми вже не гадаємо, коли закінчиться ця страшна війна, а робимо все необхідне для її завершення. І з кожним днем ми стаємо міцнішими, а наша перемога – ближчою!

    Дякуємо нашим військовим, добровольцям, рятувальникам, волонтерам, дипломатам, освітянам, лікарям, медійникам і усім, хто відстоює нашу свободу та право жити на рідній землі!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь