Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Не стало нашого земляка Кулебякіна Романа

Дата: 02.03.2023 16:51
Кількість переглядів: 266

 

Фото без опису

 

     25 лютого 2023 року не стало нашого земляка - Кулебякіна Романа Володимировича, який загинув в селищі Нове Донецької області. Роман  був мобілізований до роти охорони 1 березня 2022 року першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Запорізької області.  26 листопада переведений до військової частини А7090, у якій його життя обірвалося. Він був оператором 3 відділення  протитанкового взводу.
    На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Йому було всього 34, стільки всього не встиг... У  Романа залишилися мама Ольга, дружина Анна, дочка Ярослава та рідна сестра Ірина. Смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе сім’ї загиблого та схиляємо голову в глибокій скорботі за нашим земляком.
     Розпорядженням міського голови      № 22-р , у зв’язку з трагічною загибеллю Кулебякіна Романа Володимировича  в селищі Нове Донецької області 3 березня 2023 року оголошено Днем жалоби.
   Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, бойовим побратимам, усім рідним і близьким Романа, який не залишився осторонь подій, що розгорнулись в країні. Вічний спокій та вічна пам'ять захиснику!
    Прощання з Романом Кулебякіним відбудеться 3 березня 2023 року о 10:30 у місті Вільнянську, по вулиці Будівельників, 3, а заупокійна молитва за загиблим о 11.00 у будинку культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь