Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вільнянці провели Романа в останню путь

Дата: 03.03.2023 20:06
Кількість переглядів: 384

 

Фото без опису

      Багато квітів, живий коридор, сльози, скорбота, біль….Сьогодні Вільнянщина віддала шану Кулебякіну Роману Володимировичу - сину, батьку, брату та другу, який покинув цей світ дуже рано, йому у грудні виповнилося 34 роки. Вільнянці з великою скорботою провели в останню путь Романа.

     25 лютого 2023 року наш земляк загинув в селищі Нове Донецької області. Роман Володимирович був мобілізований до роти охорони 1 березня 2022 року першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Запорізької області.  26 листопада переведений до військової частини А7090, у якій його життя обірвалося. Він був оператором 3 відділення  протитанкового взводу.

      Роман народився 4 грудня 1988 року у місті Вільнянську. Навчався у гімназії “Світоч” у класі поглибленого вивчення іноземних мов. У 2004 році закінчив 9 класів. Хобі Романа у шкільні часи були танці. Він був дуже здібним та  виступав колективом на сцені. Закінчив  Вільнянський професійний ліцей за спеціальністю кухар.

        Останнє місце роботи - акціонерне товариство “Запоріжгаз” Запорізького відділення у місті Вільнянську. Керівництво дуже задоволене його ставленням до роботи, був відповідальним та мав “золоті руки”. У 2013 році одружився, має дочку Ярославу.

      На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. У  Романа залишилися мама Ольга, дружина Анна, дочка Ярослава та рідна сестра Ірина. Смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе сім’ї загиблого та схиляємо голову в глибокій скорботі за нашим земляком.

             Розпорядженням міського голови № 22-р  у зв’язку з трагічною загибеллю Кулебякіна Романа Володимировича  в селищі Нове Донецької області 3 березня 2023 року оголошено Днем жалоби.

               Память нашого земляка Романа вшанували хвилиною мовчання. Міський голова Наталя Мусієнко та начальник відділення рекрутингу та комплектування І відділу Запорізького РТЦК та СП, майор Віталій Іванісов висловили щирі співчуття родині загиблого та згадали життєвий шлях Романа Кулебякіна. Панахиду по загиблому воїну провів отець Єлісей.

                Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, бойовим побратимам, усім рідним і близьким Романа, який не залишився осторонь подій, що розгорнулись в країні. Вічний спокій та вічна пам'ять захиснику!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь