A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Кожен працює на своєму фронті

Дата: 10.03.2023 14:42
Кількість переглядів: 210

      Продовжується видача гуманітарних наборів від Фонду Ріната Ахметова для мешканців громади 70+, яка розпочата з 2 березня місто Вільнянськ, вулиця Перемоги, 39 у КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг); видача гуманітарних наборів від World Central Kitchen разом з «BELUGA UA» для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у нашій громаді за березень; видача продуктових наборів від ADRA для 60+, яка розпочата з 9 березня у дитячому  навчальному закладі № 3 «Сонечко»  по вул. Ціолковського, 10  у м. Вільнянську. При собі необхідно мати оригінали документів.

      Продовжує діяти пункт гарячого харчування для бездомних та громадян, які потрапили в складні життєві обставини (місто Вільнянськ, вулиця Перемоги, 39, приміщення КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Вільнянської міської ради.

           Це істотна підтримка людей, які опинилися за межею бідності. У такий спосіб реалізується місцева Програма соціального захисту бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі та осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах на 2023 р.

         Місцева влада щорічно підтримує вразливі верстви населення. Соціальні працівники Територіального центру соціального обслуговування  годують вищевказані категорії громадян 4 рази на тиждень гарячими обідами.

          Кожен працює на своєму фронті, тому Перемога вже близько. Все буде Україна! Все буде громада!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь