A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

З Днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2023 08:00
Кількість переглядів: 85

 

Фото без опису

 

     🇺🇦 Сьогодні, 14 березня, ми відзначаємо - День українського добровольця. Свято встановлено 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань.   Щирo вітаю вас із Днем українського добровольця! У календарі знаменних дат нашої держави це свято з’явилося у нелегкий для українців час − у час, коли у кровавій битві з агресором ми вимушені відстоювати своє право на самовизначеність і незалежність.
    🇺🇦 Саме Ви – добровольці − відверті та палкі патріоти України у непростий для нашої держави час згуртувалися і стали на захист її територіальної цілісності і суверенітету.
      🇺🇦Ви – справжні герої, лицарі духу, добра та відданості, які не чекали на винагороду за свою справу, а захищаєте свободу та незалежність нашої Вітчизни!
      🇺🇦Шановні добровольці, ми схиляємо голови перед Вашим подвигом і самопожертвою. Висловлюємо щиру вдячність Вашим сім’ям, які проявляють не меншу мужність, чекаючи вас додому, слугують Вам міцним тилом і оберігають Ваше життя щирими молитвами.
        🇺🇦 Я сердечно вітаю Вас та бажаю миру, витримки, здоров’я Вам та Вашим сім’ям! Нехай жодне серце не зупиниться на полі бою, нехай Богородиця захистить Вас від ворожої кулі, а Господь допоможе перемогти у війні.

З повагою ,

 міський голова  Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь