Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Наші діти найкращі, найталановитіші!

Дата: 15.03.2023 15:11
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

 

   Комунальним закладом «Запорізький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» Запорізької обласної ради проведено обласний заочний етап Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії».

   На конкурс надійшло понад 300 робіт у шести номінаціях: «література та журналістика», «образотворче мистецтво», «декоративно-ужиткове мистецтво», «комп’ютерна графіка та анімація», «фото -, відео -, та кіномистецтво», «музичне мистецтво».

      Представили на конкурс роботи і талановиті діти нашої громади. Дві учениці Вільнянської гімназії «Світоч» Вільнянської міської ради (директор К.С.Морозова, керівник І.О.Кузьменко) за роботу «Книга робить зорі ближчими» відзначені дипломом І ступеня в старшій віковій групі (13-16 років), а три вихованки Центру дитячо-юнацького розвитку та дозвілля імені В.Гнаровської Вільнянської міської ради (директор О.М.Савченко, керівник І.О.Кузьменко) за роботу «Інопланетний космодром» відзначені дипломом І ступеня в молодшій віковій групі (6-12 років).

Вітаємо та бажаємо подальших успіхів!!!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь