A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Працюємо на благо мешканців та гостей громади

Дата: 15.03.2023 15:22
Кількість переглядів: 174

 

Фото без опису

    Працівники запорізького благодійного фонду "Єдність за майбутнє", керівником якого є Тамара Огородова, провели тренінг та майстер клас для сімей внутрішньо переміщених осіб у приміщенні Вільнянської централізованої бібліотечної системи. Діти сімей ВПО отримали набори для малювання та зобразили яскраві квіти в нових альбомах. А Тамара Огородова провела тренінг з самозайнятості та власної справи, бо це важливий ресурс виходу з кризи та депресивного стану.

     Міський голова Наталя Мусієнко привітала внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово перебувають у нашій громаді та зазначила, - ми створюємо всі необхідні умови для проживання у нашій громаді, допомагаємо та підтримуємо вас, бо розуміємо, що ви втратили все. А фонд “Єдність за майбутнє” допомагає нам у підтримці внутрішньо переміщених осіб вже напротязі року.

    По закінченню зустрічі, сім’ї ВПО отримали продуктові набори та засоби гігієни.

       Дякуємо БФ “Єдність за майбутнє” за те, що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо нам всім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь