A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

На базі Вільнянського відділу Запорізької філії Запорізького обласного центру зайнятості відбулося засідання «Круглого столу» за участі соціальних партнерів та представників установ, організацій і підприємств

Дата: 17.03.2023 11:22
Кількість переглядів: 149

 

   
    На базі Вільнянського відділу Запорізької філії Запорізького обласного центру зайнятості відбулося засідання «Круглого столу» за участі соціальних партнерів та представників установ, організацій і підприємств.
    ⚡️Начальник відділу Т.Жуковська поінформувала присутніх про реформи, які відбулися в службі зайнятості. Ознайомила присутніх зі змінами в законодавстві про зайнятість, під час воєнного стану, в роботі з роботодавцями та безробітними.                                                     Розповіла про активні програми, які працюють на даний час, про можливість проходження підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, участі у громадських та суспільно-корисних роботах та ін.
  Фахівець Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Н.Бєрєснєва поінформувала, що з 01 січня 2023 року уповноваженим органом в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування є Пенсійний фонд України та про інші зміни, які відбулися в роботі фонду.
   В свою чергу, начальник управління соціального захисту населення Балабанова С.А. повідомила про найактуальніші проблеми, які виникають при роботі з незахищенними категоріями населення.
   По завершенню зустрічі учасники затвердили план спільних дій щодо покращення роботи та вирішення нагальних питань.


Вільнянський відділ Запорізької філії
Запорізького обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь