Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

На базі Вільнянського відділу Запорізької філії Запорізького обласного центру зайнятості відбулося засідання «Круглого столу» за участі соціальних партнерів та представників установ, організацій і підприємств

Дата: 17.03.2023 11:22
Кількість переглядів: 172

 

Фото без опису

   
    На базі Вільнянського відділу Запорізької філії Запорізького обласного центру зайнятості відбулося засідання «Круглого столу» за участі соціальних партнерів та представників установ, організацій і підприємств.
    ⚡️Начальник відділу Т.Жуковська поінформувала присутніх про реформи, які відбулися в службі зайнятості. Ознайомила присутніх зі змінами в законодавстві про зайнятість, під час воєнного стану, в роботі з роботодавцями та безробітними.                                                     Розповіла про активні програми, які працюють на даний час, про можливість проходження підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, участі у громадських та суспільно-корисних роботах та ін.
  Фахівець Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Н.Бєрєснєва поінформувала, що з 01 січня 2023 року уповноваженим органом в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування є Пенсійний фонд України та про інші зміни, які відбулися в роботі фонду.
   В свою чергу, начальник управління соціального захисту населення Балабанова С.А. повідомила про найактуальніші проблеми, які виникають при роботі з незахищенними категоріями населення.
   По завершенню зустрічі учасники затвердили план спільних дій щодо покращення роботи та вирішення нагальних питань.


Вільнянський відділ Запорізької філії
Запорізького обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора