A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

З Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Прийміть наші щирі вітання з професійним святом!

Дата: 17.03.2023 15:45
Кількість переглядів: 147

 

    У будь-яких умовах працівники цієї стратегічної галузі забезпечують наші оселі теплом, водою та іншими комунальними послугами, підтримують безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури.
     Тому, сьогодні, в день свята міський голова Наталя Мусієнко особисто відвідала підприємства та відзначила грамотами, подяками від Вільнянської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та вагомий особистий внесок у розбудову та розвиток житлово-комунального господарства працівників  комунального підприємства «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області», Орендного виробничого управління житлово-комунального  господарства міста Вільнянська, ФОП «Жиріхов Олександр Михайлович»,  Вільнянського експлуатаційного цеху водопостачання та водовідведення комунального підприємства «Облводоканал» Запорізької обласної ради. А також подяку вручено директору ПП «ТСЦ Простор Гуку Федору Олександровичу. 
      Наталя Олександрівна всім підприємствам вручила смачні пироги та подякувала за відвагу  у цей важкий для країни та громади час, побажала всім родинам найшвидшого закінчення війни, довгоочікуваного миру, міцного здоров’я, успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь