A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Втрата для громади

Дата: 21.03.2023 15:47
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

     Сумна звістка сколихнула Вільнянську міську територіальну громаду - загибель захисника Кирика Миколи Федоровича.

      Завтра, 22 березня у Вільнянську, по вулиці Пушкіна будинок 8а, о 10:30 годині відбудеться прощання з Героєм - Миколою Кирик. Народився у селі Купріянівка Вільнянського району, 3 лютого 1969 року, здобув середню спеціальну освіту тракториста-машиніста в державному навчальному закладі "Михайлівське вище професійне училище", працював у колгоспі 40 років Жовтня, проходив службу в армії у Німеччині. Микола надзвичайно любив свою країну — Україну. Він не хотів воювати, але прийняв виклик з честю, не сховався, пішов служити і захищати свою землю.

       Війна застала родину раптово, як і велику частину українських сімей. Проте у сім’ї до останнього сподівалися, що це не триватиме довго. Микола Федорович був призваний за мобілізацією, прийнятий на військову службу 8 жовтня 2022 року до військової частини А 0536 командиром бойової машини 2 механізованого відділення 3 механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону.

       16 березня 2023 року від отриманих поранень помер у Національному військово-медичному шпиталі центру “ГВКГ” у місті Києві. Поранення отримав під час виконання бойового завдання за призначенням у ході ведення бойових дій поблизу села Водяне Донецької області під час артилерійського обстрілу зі сторони російської федерації.

      У Миколи залишилася дружина Оксана, син Максим, 2 брати: Сашко та Сергій, а також сестра Світлана. Вільнянська міська рада висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам вірного воїна України! Вічна шана та світла пам’ять Герою!

      Заупокійна молитва за загиблим Миколою відбудеться 22 березня о 10:30 у Вільнянську, по вулиці Пушкіна будинок 8а. Розпорядженням міського голови від 21.03.2023 № 37-р оголошено Днем жалоби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь