A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вшанували пам’ять бійця

Дата: 22.03.2023 16:38
Кількість переглядів: 172

 

Фото без опису

 

      Сьогодні поховали бійця - Кирика Миколу, командира бойової машини 2 механізованого відділення 3 механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону військової частини А 0536. Церемонія прощання відбулася у місті Вільнянську, де жив, працював Микола. Він загинув під час обстрілу окупантів, захищаючи Україну. 16 березня 2023 року від отриманих поранень помер у Національному військово-медичному шпиталі центру “ГВКГ” у місті Києві. 
     Розпорядженням міського голови від 21.03.2023 № 37-р  у зв’язку з трагічною загибеллю Кирика Миколи Федоровича у селищі Водяне Донецької області 22 березня 2023 року оголошено Днем жалоби.  
     Пам’ять про нашого земляка Миколу, вшанували хвилиною мовчання. Міський голова Наталя Мусієнко та начальник відділення рекрутингу та комплектування І відділу Запорізького РТЦК та СП, майор Віталій Іванісов висловили щирі співчуття родині загиблого та згадали життєвий шлях Миколи Кирика. 
      У Миколи залишилася дружина Оксана, син Максим, 2 брати: Сашко та Сергій, а також сестра Світлана. Ми сумуємо разом із родичами, друзями та близькими Миколи Федоровича. Спи спокійно, воїне, що самовіддано захищав Батьківщину від ворога і поклав душу й тіло за її свободу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь