A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Інформація щодо якості питної води

Дата: 27.03.2023 11:47
Кількість переглядів: 101

 

Фото без опису


    Вільнянським відділенням відокремленого підрозділу «Запорізький відділ ДУ «Запорізький ОЦКПХ МОЗ» щоденно проводяться моніторингові дослідження якості питної води на водопровідних спорудах та мережах централізованого господарсько-питного водопостачання на території громади міста Вільнянська.
     На протязі тижня (з 16.03.2023р. по 23.03.2023р.) фахівцями Вільнянського відділення відокремленого підрозділу «Запорізький відділ ДУ «Запорізький ОЦКПХ МОЗ» досліджено 6 проб питної води на мікробіологічні та 4 проби на санітарно-хімічні показники.
Питна вода є безпечною згідно вимог Державних санітарних норм і правил «Показники безпечності та окремі показники якості питної води в умовах воєнного стану та надзвичайних ситуаціях іншого характеру», затверджених наказом МОЗ України №683 від 22.04.2022р. та згідно ДСанПіНу 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».
Фахівцями Вільнянського відділення проведено 105 вимірів гама - фону, його рівні не перевищують середньо-багаторічні показники регіону.
       Ми продовжуємо працювати в щоденному режимі (в тому числі у вихідн та святкові дні) по контролю якості питної води, яка подається населенню громади міста Вільнянська та радіаційного фону.
ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ»
Завідувач Володимир Хомутов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь