A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Добро врятує світ

Дата: 28.03.2023 15:19
Кількість переглядів: 135

 

Фото без опису

 

       Життя - плинна річ. Але, проживаючи його, так хочеться прожити гідно й залишити слід. Сьогодні не стало мешканки міста Вільнянська, Мітько Антоніни Миколаївни, 1932 року народження. Нас дуже вразив вчинок жінки - Антоніна Миколаївна залишила лист, у якому вказано, щоб матеріальні цінності були передані хворим дітям  або дітям-сиротам. Жінка все життя збирала кошти, відмовляла собі, була віруючою людиною й перед тим, як відійти до Бога, вирішила допомогти дітям.
       Сьогодні, міський голова Наталя Мусієнко разом з соціальними працівниками КУ “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)”, які знайшли лист та гроші, передали кошти батьку хворої дитини, яка проходить лікування в Києві. Хлопчику лише 4 рочки, а він бореться за своє життя. Також буде передано коштовності дівчинці з обмеженими можливостями, якій 14 років і виховує її сам батько. 
      Так, добрі справи роблять тихо, але ми не могли не опублікувати історію цієї жінки, яка таким чином врятувала життя дитині. Роблячи добрі справи, ми починаємо ланцюгову реакцію доброти, тим самим мотивуємо людей дарувати добро іншим. Це історія, яка доводить, що світ не без добрих людей. Коли бачиш такі вчинки, то стає зрозуміло, як багато добра в світі. За вікном - війна, але такі життєві сторії допомагають вірити в Перемогу, яка вже близько, бо Добро завжди перемагає Зло! Світла пам’ять, Антоніні Миколаївні!

Фото без опису

Фото без опису


Вільнянська міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь