Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання 34 сесії Вільнянської міської ради - працюємо на результат

Дата: 30.03.2023 17:37
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

    30 березня відбулось засідання 34 сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання.

      На розгляд депутатському корпусу було представлено 86 питань. Основні з них: про стан законності, боротьби із злочинністю, громадської безпеки і порядку у 2022 році на території Вільнянської міської територіальної громади; про звіт директора КП «Спеціалізована ритуальна служба Вільнянської міської ради» про фінансово-господарську діяльність підприємства за 2022 рік»; про звіт щодо виконання міської  Програми «Безпечне місто на 2022 рік»; про звіт щодо виконання Програми «Територіальна оборона Вільнянської міської ради на 2022 рік»; про Програму розвитку та функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя Вільнянської міської територіальної громади на 2023-2026 роки; про затвердження звіту про виконання бюджету Вільнянської міської територіальної громади за 2022 рік; про звіт міського голови про роботу виконавчих органів ради за 2022 рік та інші важливі питання.

       Засідання було розпочато з хвилини мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації. На початку засідання сесії за багаторічну сумлінну працю та відданість справі було відзначено квітами та подякою Людмилу Величко (екс-директорку Вільнянського відділу Запорізької філії Запорізького ОЦЗ), Аллу Болтаєву (завідуючу КДНЗ «Ясла-садок № 3 «Сонечко» Вільнянської міської ради). Вітальну адресу з нагоди ювілею було вручено Ользі Хісамієвій (директорці КЗ “Вільнянська дитяча музична школа”). Також засідання сесії відвідали внутрішньо переміщені особи з Донецьку, Луганську, Дніпрорудного та передали прапор міському голові Наталі Мусієнко з підписами усіх переселенців з різних міст, яких прихистила на період воєнного часу Вільнянська міська територіальна громада та особисто висловили подяку за прихисток у громаді, постійну гуманітарну, моральну підтримку всіх переміщених осіб.

      Депутатами було заслухано та затверджено  звіт міського голови, в якому Наталя Олександрівна зазначила, що з приходом 2022 року, життя громади набуло іншого темпу розвитку, іншого забарвлення, війна змінила абсолютно все. Головними завданнями діяльності громади у складному 2022 році стали: подолання негативних наслідків впливу російської збройної агресії на життєдіяльність та соціально-економічний розвиток громади, забезпечення загального добробуту населення, підтримка військовослужбовців, створення належних умов проживання внутрішньо переміщених осіб, підтримка найуразливіших верств населення, збереження та захист здоров’я громадян, забезпечення доступу до якісної освіти, в тому числі дистанційної, розвиток культури та спорту, зміцнення законності та правопорядку. У перші ж дні повномасштабного вторгнення рф були створені громадські формування. Організовувались блокпости, проводились нічні патрулювання, укріплювались соціально важливі об’єкти громади. Чимало мешканців, підприємців активно долучились до волонтерської діяльності для підтримки військових та надання допомоги тим, кого війна змусила покинути свій дім. Наголосила, що завжди потрібно пам’ятати - чим відповідальніше ми будемо ставитись до своєї справи кожен на своєму місці, тим швидше в нашій громаді будуть змінюватися умови життя на краще. Тому працюємо на результат! І щодня пам’ятаймо, що життям і можливістю працювати ми завдячуємо нашим захисникам і захисницям! Чекаємо всіх вдома живими і з Перемогою!- зазначила міський голова у своєму звіті. Звіт міського голови за 2022 рік буде оприлюднено на сайті Вільнянської міської ради.

      Також депутатами розглянуто ряд земельних питань, за результатами чого прийняті відповідні рішення. Прийняті звіти щодо виконання програм з медицини за 2022 рік, згідно яких виділялися кошти на лікування хворих.

      Попередньо усі проєкти рішень були розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Засідання тридцять четвертої сесії міської ради пройшло у діловому та конструктивному руслі.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь