Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

МІНІН ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ

Дата: 12.04.2022 14:36
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

                           (06.10.1988-02.02.2023)

   Мінін Олександр Володимирович народився 6 жовтня 1988 року в селі Новогупалівка. Дитинство пройшло по вулиці Молодіжній. Пішов до Новогупалівської школи у перший клас, потім навчався у Вільнянський школі-інтернат. Після закінчення школи одразу пішов працювати різноробочим, а останній час працював на заводі “Мотор Січ” слюсарем.  У 2013 році одружився, має сина.

    Був мобілізований до лав Збройних Сил України 1 грудня 2022 року першим відділом Запорізького районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Запорізької області.

    Захищаючи Україну від російських агресорів, 2 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Червонопопівка Кремінського району Луганської  області не стало Мініна Олександра.

     У  Олександра залишилися мама, дружина, син та рідний брат. Сашко користувався авторитетом серед колег та підлеглих, мав добрий рівень військової підготовки та професійного самовдосконалення. Підтримував моральний дух у підрозділі, переймався турботами та допомогав побратимам.

    Розпорядженням міського голови  № 13  від 8 лютого 2023 року, у зв’язку з трагічною загибеллю Мініна Олександра Володимировича в зоні проведення бойових дій у війні з російськими окупантами, 9 лютого 2023 року було оголошено Днем жалоби.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь