A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

КИРИК МИКОЛА ФЕДОРОВИЧ

Дата: 12.04.2022 15:57
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

                                   (03.02.1969-16.03.2023)

   Кирик Микола Федорович народився у селі Купріянівка Вільнянського району, 3 лютого 1969 року. Здобув середню спеціальну освіту тракториста-машиніста в державному навчальному закладі "Михайлівське вище професійне училище", працював у колгоспі 40 років Жовтня, проходив службу в армії у Німеччині. Микола надзвичайно любив свою країну — Україну. Він не хотів воювати, але прийняв виклик з честю, не сховався, пішов служити і захищати свою землю.

   Микола Федорович був призваний за мобілізацією, прийнятий на військову службу 8 жовтня 2022 року до військової частини А 0536 командиром бойової машини 2 механізованого відділення 3 механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону.

   16 березня 2023 року від отриманих поранень помер у Національному військово-медичному шпиталі центру “ГВКГ” у місті Києві. Поранення отримав під час виконання бойового завдання за призначенням у ході ведення бойових дій поблизу села Водяне Донецької області під час артилерійського обстрілу зі сторони російської федерації.

    У Микола залишилася дружина Оксана, син Максим, 2 брати: Сашко та Сергій, а також сестра Світлана. Розпорядженням міського голови від 21.03.2023 № 37-р було оголошено Днем жалоби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь