Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

Забезпечення ноутбуками педпрацівників громади

Дата: 13.04.2023 16:27
Кількість переглядів: 249

 

Фото без опису

        За сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компанії «HP» та «Microsoft» передано 56 ноутбуків для забезпечення роботи педпрацівників Вільнянської міської територіальної громади. Сьогодні, 13 квітня, міський голова Наталя Мусієнко разом з начальником відділу освіти та культури Ларисою Гановою передали освітянам шкіл нашої громади сучасну техніку - ноутбуки HP (одна з найкрупніших американських компаній у сфері інформаційних технологій), яка допоможе організувати якісний та безпечний навчальний процес. Ноутбуки отримали Вільнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2, Вільнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 та гімназія “Світоч”.

       Наталя Мусієнко висловила подяку освітянам, які в складні часи продовжують навчати наших дітей та виховувати інтелектуальне покоління, якому відбудовувати нашу Україну!

            Вільнянська міська територіальна громада висловлює подяку першій леді України Олені Зеленській та партнерам за спільну роботу та надання сучасної техніки для розвитку та підтримки освітянської галузі у воєнний час.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора