Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Про святкування Великодня

Дата: 14.04.2023 09:30
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

 

      Шановні мешканці та гості нашої громади, 16 квітня 2023 року на території Запорізького району християни відзначатимуть Великдень. У зв'язку з військовою агресією рф проти України, відповідно до Конституції України та Закону України «Про правовий режим воєнного стану», в Україні введено воєнний стан.

    Відповідно до наказу голови Запорізької обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 03.04.2023 №155 «Про запровадження комендантської години на території області» на території Запорізької області з 03.04.2023 до закінчення строку, на який було введено воєнний стан на території України або його скасування, запроваджено комендантську годину на території територіальних громад, які входять до складу Запорізького району з 00.00 до 05.00 години.

        Задля громадської безпеки та правопорядку на території області встановлені обмежувальні заходи щодо проведення масових релігійних заходів на території культових споруд та прилеглих до них територій за участі прихожан.

         Не рекомендуємо масово збирати людей, пропонуємо перенести церковні служби в онлайн-режим або за графіком, аби уникнути великого скупчення людей, відмовитись від нічних богослужінь. Керівники релігійних організацій мають убезпечити мирних мешканців від можливих провокацій з боку країни - агресорки, та розмістити інформацію про найближчі укриття в своїх установах. Особливо важливо дотримуватися обмежень нашими мешканцями громади, бо ми знаходимся в зоні можливих бойових дій!

      В умовах триваючої військової агресії та існуючої небезпеки здійснення окупаційними російськими військами терористичних актів та ракетних ударів по цивільних об’єктах Запорізького району Запорізької області наголошуємо про підвищення заходів безпеки під час відзначення Великодніх свят в умовах правового режиму воєнного стану. Бережіть себе та своїх рідних! Гарних Великодніх свят!

Вільнянська міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь