Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

17 квітня - День пожежної охорони, свято тих, хто щодня рятує людські життя.

Дата: 17.04.2023 10:50
Кількість переглядів: 201

 

Фото без опису

 

Шановні пожежники!

   Ви - Герої, які зберігаєте наш спокій у період війни. Вітаємо Вас з професійним святом – Днем пожежної охорони, з Днем мужніх та сильних людей, чий професійний обов'язок – порятунок життя та здоров'я людей.

   Я пишаюся тим, що безпеку жителів нашої Вільнянської міської територіальної громади особливо в тяжкі воєнні часи охороняють такі мужні, відважні та самовіддані чоловіки.

     Сьогодні десятки тисяч пожежників, в тому числі й з Вільнянська, героїчно виконують свій обов’язок у фронтових та прифронтових районах України. Ви ліквідовуєте пожежі, внаслідок обстрілів російської федерації, розбираєте завали, рятуєте людей з-під завалів розбомблених будинків. Подекуди ціною власного здоров’я та життя. Кожен ваш робочий день – це випробування професіоналізму та сили духу, а кожна ліквідована пожежа та аварія – це врятовані людські життя. Дякую вам за вашу працю. Низький уклін вам, Герої!

      Міцного здоров'я, успіхів та сміливих вчинків. Нехай буде більше спокійних днів у Ваших трудових буднях! Дякуємо за вашу мужність, проявлену в самих екстремальних ситуаціях, коли лише самовіддані люди здатні зберегти присутність духу. Нехай Ваші відважні серця завжди горять яскравіше вогню, а душу щодня зігрівають теплі і світлі посмішки Ваших коханих та близьких. Бажаємо здоров’я вам і вашим близьким. Миру, добра, благополуччя та скорішої Перемоги! Нехай Вас оберігає Господь Бог!

Міський голова

Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь