Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Про поминальні дні-2023

Дата: 19.04.2023 09:45
Кількість переглядів: 273

 

 

Фото без опису

     Традиційно після Великодня в Україні проходять поминальні дні, українці вшановують пам’ять померлих родичів та близьких, відвідуючи кладовища. Поминальні дні припадають на 22-24 квітня. Ворог постійно здійснює обстріли, саме тому ми рекомендуємо громадянам утриматись від відвідування кладовищ.

       У зв'язку з військовою агресією рф проти України, в країні введено правовий режим воєнного стану, а територія Запорізького району Запорізької області на даний час перебуває в зоні можливих бойових дій. Задля громадської безпеки та правопорядку на території області встановлені обмежувальні заходи щодо проведення масових релігійних заходів.

       З початку військового вторгнення наша громада неодноразово зазнавала ракетних ударів, загинули мирні жителі, зруйновано та пошкоджено житлові будинки, лікарня. Існують непоодинокі факти обстрілів територій кладовищ в області.

         Вільнянська міська територіальна громада закликає мешканців утриматись від відвідування кладовищ на період дії воєнного стану через небезпеку. Рекомендуємо жителям перенести візит до кладовищ до моменту, коли ситуація в громаді стане більш безпечною, не створювати скупчення людей в ці дні на територіях кладовищ, не наражати на небезпеку себе і своїх близьких.

         Ворог вчергове продемонстрував свою підступність, коли поцілив в церкву на Великдень. Завдяки відповідальності керівників релігійних конфесій та вірян, на щастя, обійшлося без жертв. Тому закликаємо мешканців громади бути обачними! Попри важливість звичаїв, пріоритетом кожного має залишатися власне життя! Бережіть себе та своїх близьких! Все буде Україна! Все буде громада!

 

 

Вільнянська міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь