A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Тридцять п'ята (позачергова) сесія Вільнянської міської ради восьмого скликання

Дата: 19.04.2023 10:58
Кількість переглядів: 185

Розпорядження про скликання тридцять п’ятої (позачергової) сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання

Порядок денний 35 (позачергової) сесії

Про затвердження Програми фінансової підтримки діяльності КП "Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області" на 2023 рік

Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва об’єктів, що здійснюються за рахунок коштів міського бюджету на 2023 рік на території Вільнянської міської територіальної громади

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 22.12.2022 №1«Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами та доповненнями)

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Смирному Д.Ю.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Зозулі С.А.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Столяровій Н.Г.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Акселенку Ю.А.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Семешку М.А.

Про клопотання перед Запорізькою районною радою Запорізької області щодо передачі земельної ділянки до комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади

Про розгляд звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж земельної ділянки комунальної власності, розташованої за адресою: м. Вільнянськ, пров. Гнаровської, 133А-133Б, гр. Спиці Л.А.

Про умови оплати праці міського голови Мусієнко Н.О. на 2023 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь