Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

СЛОВА ПОДЯКИ ВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ НАТАЛІ МУСІЄНКО ДО ДНЯ ВДЯЧНОСТІ ВОЛОНТЕРАМ

Дата: 20.04.2023 13:18
Кількість переглядів: 140

 

Фото без опису

        Щорічно 20 квітня людство висловлює вдячність усім, хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість. Особливо у час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху. Кожен волонтер щоденно робить посильний внесок у нашу майбутню перемогу: евакуює, доставляє необхідне, готує, підтримує психологічно, мотивує і надихає боротися!

       Завдяки Вам багато нужденних та знедолених отримують необхідну допомогу. Ви є взірцем людяності й доброчинства. У поспіху на допомогу іншим не шкодуєте власних сил, часу, здоров’я. Милосердя – чи ненайблагородніша із людських чеснот. Вона проросла у ваших серцях і ви повсякчас пробуджуєте її в інших.

        Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти.  Для Вас найціннішою подякою є розуміння того, що Ви реально можете врятувати людське життя.

      Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру! Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе у війні! Доземний уклін Вам, дорогі волонтери, за небайдужість й добросердечність!

 

 

З повагою, міський голова

Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь