Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання 35 сесії Вільнянської міської ради

Дата: 21.04.2023 11:45
Кількість переглядів: 189

 

Фото без опису

 

    20 квітня відбулось засідання 35 сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання.
      На розгляд депутатському корпусу було представлено 11 питань. Основні з них: про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва об’єктів, що здійснюються за рахунок коштів міського бюджету на 2023 рік на території Вільнянської міської територіальної громади; про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 22.12.2022 №1 «Про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами та доповненнями); про клопотання перед Запорізькою районною радою Запорізької області щодо передачі земельної ділянки до комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади та інші важливі питання.
      Депутатами було заслухано та затверджено програму фінансової підтримки діяльності КП «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області» на 2023 рік. Комунальне підприємство КП "Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області" є важливими підприємством для Вільнянської міської територіальної громади, яке створено нею з метою надання жителям населених пунктів громади   послуг з  вивезення твердих побутових відходів, інших послуг в галузі житлово – комунального господарства та  благоустрою.                                                                                        Враховуючи зношеність техніки, скрутну фінансову ситуацію в якій  знаходиться підприємство та необхідність виконання  зобов'язань  з виплати  заробітної плати їх працівникам, оплати податків, виконання функціональних призначень, виникла гостра необхідність в підтримці комунального підприємства громади шляхом  оновлення матеріальної  бази, а саме виділення з міського бюджету коштів на придбання шин на трактор та причіп, а саме 83,9 тис. грн.
           З метою зміцнення матеріально-технічної бази КП "Вільнянський  міськкомунгосп  Запорізької   області"  та  утримання території  Вільнянської міської територіальної громади у належному санітарному стані, житлово-комунальним відділом був підготовлений відповідний проєкт рішення,  який  пропонунувався депутатам для розгляду та затвердження.
      Також депутатами розглянуто ряд земельних питань, за результатами чого прийняті відповідні рішення. 
      Попередньо усі проєкти рішень були розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Засідання тридцять п’ятої сесії міської ради пройшло у діловому та конструктивному руслі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь