Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ЧИСТОТА МІСТА ЗАЛЕЖИТЬ ВІД НАС САМИХ!

Дата: 25.04.2023 09:12
Кількість переглядів: 116

 

Фото без опису

     Всі хочуть, щоб вулиці та парки були чистими та впорядкованими. Але для цього потрібно дбати не тільки про чистоту власних осель, але і про чистоту навкруги. Чистота нашого міста – це спільна справа, яка складається із злагодженої роботи комунальників та самих жителів.

    Після приведення парку імені Шевченка в належний стан, вже 24 квітня мешканці громади почали знову в нього викидувати сміття, забруднючи його. Тож вкотре звертаємось до кожного мешканця нашої громади: не будьте байдужими до місць відпочинку, вулиць, зелених зон, ми самі їх робими чистими та затишними, не перетворюйте місця відпочинку в сміттєзвалища.

        Охорона навколишнього середовища має відношення до всього суспільства в цілому і до кожного окремо. Одне з небажаних, але очевидних наслідків - забруднення оточуючого середовища сміттям. Всі дуже добре розуміють, що ніхто чужий не прийшов і не насмітив. Все це зробили ми самі - жителі. І нехай кожен з нас подумки запитає себе: «Чому я так вчиняю?» Невже пакет зі сміттям не можна віднести у спеціально відведене місце? Адже токсичні речовини забруднюють повітря, водойми, грунти. Наслідки всього цього відбиваються на здоров’ї людей. Так з року в рік збільшується кількість алергічних та серцевих захворювань.

      Шановні мешканці громади, поважайте працю комунальників та не утворюйте стихійних сміттєзвалищ, адже від цього залежить ваше здоров’я, настрій та комфорт! Чистота починається з нас самих!

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь