A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Перейменування назв вулиць і провулків, що пов’язані з державою-агресором - Російською Федерацією

Дата: 05.05.2023 16:12
Кількість переглядів: 189

 

Фото без опису

 

          Сьогодні 5 травня відбулося засідання робочої групи  з питання зміни назв вулиць і провулків в населених пунктах Вільнянської міської територіальної громади. Членів групи ознайомлено з пропозиціями, які надійшли від мешканців міста. Шляхом обговорення та голосування було вирішено перейменувати 17 вулиць та 7 провулків у місті Вільнянську та 2 вулиці у селі Новогупалівка. Всього у місті  58 вулиць і  25 провулків. До перейменування робочою групою пропонується перелік таких вулиць, провулків  у місті Вільнянську: Пушкіна, Горького, Чкалова, Сироти  Миколи, Кошового, Некрасова, 12- Квітня, Зелена, Чернишевського, Гагаріна, Разіна, Воїнів-Інтернаціоналістів, Ціолковського, Космодем’янської, Першотравнева, Маяковського, Русіянова; провулки: Матросова, Толстого, Цвіточний, 8-Березня, Чехова, Алкорівський, Жуковського. У селі  Новогупалівка до перейменування 2 вулиці: Горького, Маяковського.
         Робоча група була зібрана з метою перейменування на території населених пунктів Вільнянської міської територіальної громади назв вулиць і провулків, що пов’язані з державою-агресором - Російською Федерацією. До неї увійшли: депутати, вчителі-історики шкіл громади, староста Новогупалівського старостинського округу, директор Вільнянського краєзнавчого музею та активні мешканці міста. 
    Мешканці вулиць, запропонованих до перейменування, мають можливість подати свої пропозиції на електронну адресу до кінця травня 2023 року: golosyvannarada@ukr.net. Всі пропозиції будуть оброблені та розглядатимуться на наступних засіданнях робочої групи. Працюємо кожен на своєму фронті, разом до Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь